Danes nam tiskalniki omogočajo, da veliko stvari lahko natisnemo v boljši kvaliteti in majhnih nakladah za zmerno ceno.

Pri tiskanju uporabljamo za različne medije različne barve. Uporabljamo ekosolventne, sublimacijske in pigmentne barve, kar nam omogoča tisk na veliko medijev.
Te tehnike uporabljamo za tisk plakatov, PVC nalepk, zastav, namiznih zastavic, transparentov, poslikav vozil, dresov itd.
Za večjo obstojnost barv nalepke za table in poslikavo vozil (car wrapping) laminiramo. S tem jim podaljšamo življenjsko dobo, saj počasneje bledijo, ter jih zaščitimo pred mehanskimi poškodbami.

Reklamni UV tisk

Poslovna in promocijska darila lahko prinesejo veliko veselja. Lahko so izvirna, lepa, prestižna ali le drobne pozornosti.

Najti primerno rešitev, ki bo prispevala k prepoznavanju vaših blagovnih znamk, je velikokrat opravilo, pri kateremu vam lahko pomagamo s svojimi izkušnjami, strokovnostjo, ažurnostjo in prijaznostjo.
Danes lahko s ponosom rečemo, da smo v preteklih letih dosegli veliko zaupanja.
Tudi letos nadaljujemo s tradicijo, z novim navdihom pa smo ponudbo še dodatno obogatili. V našem prodajnem programu nudimo izdelke svetovno priznanih in prestižnih blagovnih znamk. Vse vam lahko tudi potiskamo ali personaliziramo.

UV tisk na omogoča barvni tisk na različne materiale (PVC, les, gumo itd.), kar v enem samem prehodu.

Želite ponudbo oz. več informacij?